Onze specialisten

staan voor je klaar

Onze specialisten

staan voor je klaar

Contact

formulier

Contactformulier

Splits e-mailadressen met een komma.
Splits e-mailadressen met een komma.
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Over ons

​Reclame Quintens werd in 1975 opgericht door Jos Quintens. De eerste stappen werden gezet in de stal van een boerderij, waar handgeschilderde reclameborden de basis van ons bedrijf vormden.

Mettertijd groeide Reclame Quintens uit tot een gekende naam in buitenreclame, met een unieke expertise in affichage en productie van gevelborden. 


Het volgen van voortdurende technologische evoluties resulteerde in een continue uitbreiding van ons printpark. Snijplotters, zeefdrukmachines en later ook de eerste digitale printers, waardoor we steeds efficiënter en veelzijdiger functioneerden.


In 2005 nam Tijl Quintens het bedrijf over, hij investeerde in grootformaat printers om de groei op gebied van affichage verder te stimuleren. We verruimden ons aanbod met banners, zelfklevende folies en plaatmaterialen om de uitgebreide behoeften van onze klanten te blijven vervullen.

Vandaag zijn die wensen enkel ruimer geworden. Om deze te blijven realiseren, hebben wij onze activiteiten verder uitgebouwd met Total Care, waarbij we een uitgebreid pakket aan diensten uitvoeren om een jou een totaaloplossing te bieden in visuele communicatie. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid en vergroening, zowel in ons productgamma als in ons productieproces.

Visie

Bij Reclame Quintens streven wij naar het vervullen van onze rol als toonaangevende totaalpartner in visuele communicatie. Onze passie ligt bij succesvol uitvoeren van ieder order. Als specialisten betrekken we leveranciers als partners voor inspiratie en uitvoering. 

Missie

We bieden onze klanten hoogwaardige printoplossingen in digitaal grootformaat. We staan steeds klaar om ons cliënteel verder te helpen, op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. We blijven innoveren met nieuwe mediadragers, technologieën, opleidingen en printmethodes.

Waarden

Onze waarden zijn de fundering van ons bedrijf. We hechten grote waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en ons hecht team dat toegewijd is aan het leveren van hoogwaardige printoplossingen. Met ons in-house printpark kunnen we efficiënt en nauwkeurig werken, waardoor we jou de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.