Out of Home Advertising​


Out Of Home reclame blijft nog steeds één van de meeste impactvolle advertentiekanelen voor het bereiken van middelgrote tot grote doelgroepen.


Waarom?  OOH campagnes bezitten de kracht van herhaling, een enorm bereik en tal van advertentieformaten die het mogelijk maken om jouw publiek te bereiken op lokaal, regionaal of nationaal niveau.


Offerte aanvra​​gen

Mediums  

Ons proces


    Jouw doelstellingen

Samen gaan we jouw campagne impactvol lanceren, dat is uitgesloten. Maar om je campagne effectief tot een succes te maken, bepalen we vooraf de belangrijkste factoren. 

Zo garanderen we een maximale ROI van jouw campagne.


    Aanbeveling op maat

Zodra we de belangrijkste factoren bepaald hebben, ontvang jij onze aanbeveling. 

Wat mag je verwachten? Een duidelijk voorstel waarin ieder relevant medium wordt toegelicht volgens jouw richtlijnen.

    Media aankoop

Bij selectie van één of meer mediums, plannen wij per direct elk onderdeel in. Ook bezorgen we jou de termijnen voor aanlevering van de campagne visuals wanneer je eigen team deze ontwerpt.


    Grafisch ontwerp

Indien gewenst, staan we jou ook bij in het grafisch aspect. De kracht van jouw beeld heeft namelijk de grootste invloed op het resultaat van jouw campagne.

    Inhouse productie

Na het ontwerp volgt productie. Ons printpark kan voor ieder OOH-medium ingezet worden. Doordat wij digitaal printen, kan campagne met verschillende beeldversies en materialen werken aan een voordelige prijs.

Zoek je naar een manier om echt het verschil te maken in jouw OOH-campagne, dan denken wij met enthousiasme mee!


    Lancering

En nu het moment van de waarheid. Lanceren, die campagne! Je kan er vanop aan dat jouw campagne in de afgesproken termijnen ook effectief zal lopen. 

Dus zorg dat al jouw zintuigen op scherp staan, “Ready, Set, Go!”

Interessant? Laat ons een voorstel opmaken! Conta​​cteer ons