Over ons.

Leopoldsburg, waar bij nacht en ontij al eens wolven worden gespot, is de natuurlijke habitat van Reclame Quintens. Met een vlijmscherpe mix van klassieke media en moderne technologieën jagen wij op ons doel: jouw merkbekendheid verhogen en je boodschap verspreiden.

Onze roedel bestaat uit enthousiaste en creatieve professionals met een heldere ambitie: jouw bedrijf doen groeien met online printing, offline printing en affichage.

Een billboard om je merk in de kijker te zetten? Je logo op je bedrijfsvoertuigen of de ramen van je kantoor? Een fraaie display om je producten stijlvol te presenteren? Voor ons is geen reclame-uitdaging te groot! Gooi ons dus gerust – op een constructieve manier uiteraard 😉 – voor de wolven.

 

Onze missie

Reclame Quintens streeft ernaar om een toonaangevende speler en partner te zijn én blijven op de markt van reclamecommunicatiemiddelen. Dat doen we door onze tanden te laten zien en voluit te kiezen voor innovatie op het vlak van indoor- en outdoormedia. Zo kunnen we nu én in de toekomst antwoorden blijven bieden op al jouw reclame-uitdagingen.

 

Onze visie

De schemering. Daar voelen wij ons, net zoals wolven, op ons best. De spotlights zijn voor jouw bedrijf! We hebben in onze werking veel aandacht voor kwaliteit, innovatie en milieu. En we hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten én onze medewerkers. We denken op lange termijn en willen een duurzame relatie met jouw bedrijf opbouwen. Elke investering die we doen, kadert in die langetermijnvisie.

 

Samen sterk

Lone wolves? Daarvoor is er geen plaats in onze organisatie. We beschouwen jouw opdracht als een prooi waarin we als team met veel plezier onze tanden zetten.

De basis van onze jachtstrategie is een goed gesprek over je wensen, behoeften en verwachtingen. Zo komen we samen tot de ideale reclameoplossingen voor jouw bedrijf. Ahoew!