Onze diensten.

Wij wolven van Reclame Quintens hebben geen enkel probleem om een extra-mile te lopen en we houden er helemaal niet van om op één plek te blijven. Check dus geregeld wat wij uit ons dienstenmenu kunnen aanbieden.

  •  Wij denken mee in het belang van jouw klant. Als print experts kunnen we putten uit jaren ervaring, maar zijn we ook heel goed op de hoogte van nieuwe trends en evoluties in ons jachtgebied. We kunnen goed inschatten welke aanvalsstrategie werkt en zullen je zeker bijstaan in elke communicatieuitdaging.
  • Een drukbestand controleren, wat grafische opmaak? Daar deinzen we niet voor terug. Onze jonge welpen van onze prepress studio zijn misschien wel jong, maar geen newbies. Verwacht je aan correct afgewerkte prints en geflipte designs uit deze tijd.
  • Eens je die mooie prints hebt, moeten die vaak nog ergens bevestigd worden. Onze plaatsers hebben wel al eens grijze haren, maar die wijsheid komt goed van pas. Het begint bij een goede opmeting en eindigt met nette bestickeringen, aanplakking van affiches of installatie van dat nieuwe display. Hoog of groot? Daar schrikken we niet van.
  • Bij ons is niet alles te koop. Soms kun je het ook gewoon huren. LED-oplossingen evolueren constant en investeren om het zelf aan te schaffen kan wel eens wat kosten. Vraag naar de mogelijkheden, ook van restjes.
  • Wij zijn van nature propere beestjes. Daarom bieden wij ook reiniging en onderhoud van onze communicatiedragers aan. Lichtreclames of electronische zaken in orde houden, sporen van eerdere stickers of panelen verwijderen, billboards heropwaarderen. Njum!