poster

billboard

billboard

bushok-affiche

Billboard reclame

Waarom?

Buitenreclame is nog steeds een aantrekkelijke manier om te adverteren. Waarom vraag jij je af? Billboard reclame heeft de kracht van herhaling. Samen met het groot bereik is jouw investering er in een mum van tijd uitgehaald.

Billboards zijn niet alleen een zeer doeltreffende manier om uw communicatie te projecteren op een grote doelgroep. Het is ook een perfecte tool zeer gericht te adverteren, en dit op een voor u belangrijk tijdstip. Denk maar eens aan een bord op één van uw toegangswegen naar uw bedrijf of zaak.

Prijzen?

Billboard campagnes wekken vaak angst in bij marketeers omwille van hun zogezegd groot budget. Wel, dat is dus niet afgetoetst met de realiteit van vandaag. Een all-in formule voor een boodschap op één bord met een formaat van 20m² is al mogelijk voor een prijs vanaf 400 euro. Mail naar info@reclamequintens.be bij meer interesse in prijzen.

Bushokjes reclame

Waarom?

Uw reclame dicht bij het verkooppunt!
Studies tonen aan dat reclamevoering dicht bij de klant een directe impact heeft op het koopgedrag, zelfs tot enige tijd na het zien van uw advertentie. Daarom is reclame op stadsmeubilair perfect om een product te promoten dicht bij de klant.
Een directe impact op uw sales door advertising dicht bij de eindklant. Dat is waar het bij bushok reclame om draait.

Prijzen?

De ruime keuze per regio is een sterke meerwaarde om ook uw advertentie te laten lopen in de nabijheid van uw doelgroep. Met een budget van 300 euro kan jij zeker al een mooi resultaat realiseren.

Meer weten over bushokjes reclame en prijzen:
Mail naar info@reclamequintens.be

Waarom Reclame Quintens?

Wij bieden een all-in one formule.
Adviseren, reserveren, printen en monteren van uw reclamecampagne.”

Ook beschikt Reclame Quintens over een ruim netwerk aan panelen en kaders op A-locaties in binnen- en buitenland. U kiest zelf uw specifieke locatie en tijdspanne. Onze consultants adviseren u graag, en leggen uw campagne vast in de planning. Daarbij bieden we voor elk budget een oplossing op maat. Van landelijke totaalcampagne voor topmerken tot een lokale handelaar die bv een opening wil promoten.

Bovendien kan ons grafische team desgewenst instaan voor het ontwerpen van een opvallend design. U beschikt zelf over een ontwerp? Stuur het ons door en we printen het in house met ons future-proof machinepark, en monteren of beplakken het op locatie.
Samengevat: bij Reclame Quintens zorgen wij ervoor dat uw campagne ‘een big impact heeft’.

Ontdek hier enkele cases.

Affichage formaten

 • 36 m²
 • 20 m²
 • 10 m²
 • 8 m²
 • 4 m²
 • abri’s
 • andere

Panelen en kaders

 • gevelborden
 • bushokjes
 • billboards
 • beplakkingspanelen

Contacteer ons

Bekijk de affiche portfolio