Digital Media

Dankzij deze poot brengen we ook interactieve, digitale boodschappen over. Via statische of bewegende beelden op elektronische displays kunnen we uw publiek op het juiste moment en de juiste plaats informeren, benaderen of verleiden. Niet enkel indoor maar ook outdoor. U kunt bovendien niet enkel tekstuele informatie maar ook foto’s, video of live feeds weergeven op een vernieuwende en dynamische manier.

Gerichte boodschappen in functie van locatie en tijdstip zorgen voor een grote meerwaarde ten opzichte van traditionele printmedia. Onze dunne en lichte schermen - LCD of LED, videowalls, interactieve touchscreens en kiosken - zijn niet enkel gericht op reclameboodschappen maar ook op marketingacties, informatieve boodschappen of geoptimaliseerde dienstverlening. Door de hoge kwaliteit van onze audiovisuele displays zal uw campagne in publieke ruimtes ongetwijfeld opgemerkt worden.

Via narrowcasting kunt u uw boodschap op maat snijden van een bepaalde doelgroep. Het is zelfs mogelijk om uw boodschap in functie van locatie en tijdstip bij te sturen. Dankzij onze digitale informatieborden kunt u snel en flexibel inspelen op de huidige trends. Dit is het ultieme kanaal voor winkelcentra, hotels, scholen, restaurants en kantoorgebouwen.

Onze Klanten